Tarieven

TARIEVEN

Tarieven

Oriënterend gesprek      gratis

Intake                               €125,-

Psychotherapie                €125,-

Counseling                       €125,-

Coaching                          €125,-

Mediation                         €249,-

Consultancy                     €150,-

Diagnostiek                      op aanvraag

Intelligentie-onderzoek  €750,-

De prijzen zijn per sessie (uitgezonderd intelligentie-onderzoek). Elke sessie duurt 60 minuten.


BETALING

Betaling

Waarborging van privacy, keuzevrijheid in behandeling en hokjes-vrije benadering van mensen staan hoog in het vaandel bij Lof der Zotheid. Tevens willen wij laagdrempelig zijn voor jou, door bijvoorbeeld direct hulp te bieden zonder tussenkomst van de huisarts. Wij kiezen er daarom voor om buiten de zorgverzekeraars te werken. Dit betekent dat jij de kosten voor onze diensten zelf betaalt. De kosten zijn eventueel fiscaal aftrekbaar. Vergoeding via de werkgever (bijvoorbeeld in het kader van Wet Verbetering Poortwachter), gemeente, uitkeringsinstantie en het Personeels Gebonden Budget (PGB) kan tot de mogelijkheden behoren. Informeer hiernaar bij de betreffende instantie of jouw werkgever.

Betaling voor individuele behandeling op locatie geschiedt direct na elke sessie middels contant of betaalpas/creditcard. Voor online-sessies krijg je na elk sessie direct een factuur per e-mail toegestuurd, die je binnen 24 uur dient te betalen.  Voor diagnostiek, consultancy en mediation krijg je achteraf een factuur opgestuurd die je binnen 14 dagen dient te betalen. De pakket-behandelingen dienen voor aanvang behandeling betaald te worden. Je ontvangt hiervoor een factuur per e-mail.

 

VERHINDERD, TE LAAT OF NIET KOMEN OPDAGEN OP AFSPRAAK ?

Te laat of verhinderd

Bij verhindering van een afspraak dien je dit 24 uur van te voren aan ons door te geven via telefoon of e-mail. Mocht je korter dan 24 uur van tevoren de afspraak afzeggen dan brengen we een bedrag van €50,- in rekening. Hier wordt van afgeweken, als de sessie alsnog binnen 1 week kan plaatsvinden. Je hoeft dan geen €50,- te betalen voor het te laat annuleren van de afspraak. Als je zonder bericht afwezig bent op de afspraak, brengen we het volledige tarief in rekening. Het kan gebeuren dat je te laat bent voor de afspraak. Wij helpen je alsnog voor de tijdsperiode die voor jou is gereserveerd. Ook voor deze verlate afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.